Waarom een OxyGeneo gezichtsbehandeling?

Waarom een OxyGeneo gezichtsbehandeling?
Oxygeneo is een 4 sterren plus zuurstofbehandeling. We willen nog even je aandacht vragen voor het onderdeel zuurstof tijdens deze gezichtsbehandeling. De unieke werking van zuurstof en waarom je huid er zo dol op is.

Rate this article:
1.9

10 x waarom zuurstof jouw huid de meest intense energy-boost geeft?
De Oxygeneo-behandeling is ontworpen om je huid te herstellen, te voeden en de groei van collageen te bevorderen. Het is een machtige machine die wordt gebruikt om hoog geconcentreerde zuurstofmoleculen rechtstreeks in je huidlagen te brengen. Met de zuurstof die ingebracht is in de huid wordt tegelijkertijd een serum met vitamines, mineralen, essentieel voedingstoffen en hyaluron ingesluisd. Cellen hebben zuurstof nodig om gezond en gevoed te blijven. De Qxygeneo-behandeling zorgt dat de zuurstof in de diepste lagen van je huid terecht komt en laat deze stralen.

10 x voordelen van de zuurstofbehandeling Oxygeneo:

1. Verhoogt de productie van Collageen

Collageen is het eiwit dat ervoor zorgt dat de cellen aan elkaar “plakken”, waardoor je huid sterker en elastischer wordt. Wanneer het collageen verzwakt(leeftijd), verschijnen rimpels.

Één van de grootste voordelen van een behandeling met zuurstof is de collageen-boost die het aan je huid geeft. Het verstevigt de huid en de fijne lijntjes en rimpels verminderen zichtbaar.

2. Het ontgift de huid

De zuurstof die ingebracht is tijdens de behandeling samen met de vitamines, mineralen, essentiële voedingsstoffen en hyaluron stimuleren het ontgiftigings-proces van de huid. Het helpt de nare effecten van luchtvervuiling, blootstelling aan de zon en dieetschommelingen sterk verminderen en helpt ook nog eens bij het herstel en de regeneratie van de huidcellen. Wat een powerboost krijgt je huid!

3. Versnelt de celvernieuwing

Onze cellen hebben maar een tijdje te leven. Ze gaan dood en nieuwe cellen worden geboren. Zuurstof is cruciaal voor celregeneratie. Het verhoogt de snelheid waarmee nieuwe cellen groeien waardoor littekens (bijvoorbeeld van acne) mooi genezen. De OxyGeneo behandeling geeft een extra dosis zuurstof aan je huidcellen, je bonus is een snellere celvernieuwing en dat is weer een voorwaarde voor een jongere en gezonde huid.

4. Geen pijnlijke bijwerkingen

OxyGeneo is buitengewoon zacht voor je huid en veroorzaakt geen bijwerkingen zoals irritatie, roodheid, zwelling, pikkerig of een branderig gevoel.

Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid en als je niet houdt van een chemische gezichtsbehandeling dan ben je hier aan het goede adres. Heerlijk en Eerlijk.

5. Het hydrateert je huid (brengt vocht in)

Blootstelling aan de zon, stof, te weinig vochtinname en vervuiling beroven je huid van zijn natuurlijke vochtgehalte. Dit maakt dat je huid droog aanvoelt en er dof uitziet. Als je van nature een droge huid hebt, kunnen deze problemen verergeren. De zuurstofbehandeling hydrateert tot in de diepere huidlagen, herstelt de PH-balans en beschermt deze tegen de schade die het heerlijk warme zonnetje jouw huid aandoet.

6. Maakt je huid super stralend

De OxyGeneo verwijdert alle onzuiverheden uit de opperhuid (bovenste laag van de huid) waardoor het zuurstofgehalte wordt verhoogd. Het verwijdert ook de dode cellen uit de bovenste laag, opent verstopte poriën en brengt die gezonde blos weer terug op je wangen.

7. Bevordert de genezing van acne

In het kort: acne wordt gevormd wanneer de huidcellen verstopt raken, hierdoor kan vuil en oliën zich verzamelen in de cellen. De kans dat je hierdoor die lelijke vergrote poriën krijgt is best groot. De zuurstof in de OxyGeneo helpt bij het verkleinen van de poriën en geeft je huid geen kans stof en vuil op te nemen. Resultaat: een mooie glans op je huid die opvallend is en zonder die vervelende puistjes en onregelmatigheden.

8. Snelle hersteltijd; je ziet er meteen prachtig uit (tijd voor een feestje)

Meestal moet je, in het geval van andere huidverbeterende behandelingen een tijdje wachten voordat je weer een beetje toonbaar bent. Maar in het geval van de zuurstof OxyGeneo-behandeling is er geen specifieke hersteltijd. Heerlijk, de volgende dag meteen door naar de party of bruiloft van je beste vriendin. Jij straalt als nooit tevoren.

9. Resultaten zijn direct zichtbaar

Je zult onmiddellijk resultaat zien na de OxyGeneo behandeling, de volgende dag nog mooier. Voor een duurzame werking is een kuur aan te bevelen.

10. Oh ja, dat mogen we niet vergeten: OxyGeneo is ook een oplossing bij een ongelijkmatige en doffe huidstructuur

Het serum dat wij gebruiken bij deze behandeling is rijk aan hyaluron, peptiden, vitamines en mineralen die intens werken bij een ongelijkmatige en doffe huidstructuur.
Samen met de zuurstof is dit een garantie voor succes.

Probeer het uit, je zult versteld staan!

Klikt u voor meer informatie hier

✆ Hengelo 0743030250
✉ info@cliniquedokterdon.nl
✆ Enschede 0532062001
✉ beauty@cliniquedokterdon.nl

 

Print
Please login or register to post comments.