Bindweefsel-massage-face bij Beauty by Dr. Don

Bindweefsel-massage-face bij Beauty by Dr. Don
U heeft er vast al eens van gehoord, maar wat is een bindweefsel-massage-face nou eigenlijk?

Rate this article:
No rating

Eerst wat is bindweefsel?
Bindweefsel is de laag die de ruimtes tussen de gezichtsspieren en de huid opvult. Beschouw het als het 'cement' dat de spieren en botten verbindt en ondersteunt. Bindweefsel is ook verantwoordelijk voor de opname en levering van zuurstof, voor het verwijderen van gifstoffen en voor de thermische isolatie van je gezicht en het lichaam. En zeker interessant.....verantwoordelijk voor de strakheid, flexibiliteit en jeugdigheid van uw huid.

Therèse van Beauty by Dr. Don legt uit wat de functie is van bindweefsel in ons gezicht
Therèse  van Beauty by Dr. Don: “Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed, stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit barstensvol collageen en elastine. Zolang we jong zijn zullen we geen last hebben van rimpels, omdat de collageen- en elastinegehaltes in het bindweefsel hoog zijn.” Maar ja, bij het ouder worden (al vanaf 30 jaar) maken we steeds minder collageen en elastine aan in het bindweefsel. De rek gaat er – letterlijk – uit en de huid wordt slapper. Het gevolg? Lijntjes die uiteindelijk diepe rimpels worden.

Bindweefsel-massage bij Beauty by Dr. Don
Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt even lekker geactiveerd, wat de aanmaak van collageen- en elastinevezels stimuleert. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er na de behandeling dus echt jonger, gladder en steviger uit, met als bonus een natuurlijke glow. Maar niet alleen dat: de conditie van uw huid wordt ook echt beter, en zelfs littekens en eventuele vochtophopingen in uw gezicht worden minder.

Hoe ziet bindweefsel-massage-face er nu uit?

Op maat gemaakt behandelplan
Bij veel van onze gezichtsbehandelingen zit bindweefselmassage in het programma. Voor een blijvend effect raden we wel aan deze in kuurvorm af te nemen.

De behandelingen worden ook los aangeboden. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van uw huidconditie en het gewenste resultaat. Tijdens het intakegesprek en na de huidanalyse zullen onze schoonheidsspecialistes u precies vertellen wat uw huid nodig heeft en samen komt u tot een plan op maat. Uiteindelijk moet u een goed gevoel hebben bij de inhoud van het behandelplan.

Wat mag u van de behandeling verwachten?
Bindweefselmassage is een geweldige anti-aging behandeling! U kunt een cosmetische bindweefselmassage ondergaan voor het gezicht, hals en decolleté.

  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Verbetering van de stevigheid en kleur van de huid
  • Verbeterde opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen in de huid
  • Vermindering van rimpels, littekens en fijne lijntjes
  • Vermindering van verklevingen en ontstekingen van het bindweefsel
  • Stimulering van uw lymfevatensysteem, wat afvalstoffen en vocht afvoert
  • Stimulering van de aanmaak van collageen, een eiwit dat uw huid elastisch en stevig houdt

Geïnteresseerd in wat deze behandeling voor uw huid kan betekenen?
Bel voor een vrijblijvende afspraak met onze schoonheidsspecialisten of voor meer informatie.

✆ Hengelo 0743030250
✆ Enschede 0532062001
✉ info@cliniquedokterdon.nl
✉ beauty@cliniquedokterdon.nl

 

 

Print
Please login or register to post comments.