Alles wat je wilde weten over de Skinbooster

Alles wat je wilde weten over de Skinbooster
Ga er even voor zitten

Rate this article:
1.3

Een behandeling met Skinboosters?
Je begint er nooit te vroeg mee! 
Skinboosters zorgen dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige maar een heel krachtige behandeling die vult, herstelt en verheldert. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden. Volledig natuurlijk, dus zonder chemische bijwerkingen. 

We hebben er allemaal wel eens van huidveroudering gehoord- fijne lijntjes, rimpels, verslapping en verlies van vocht en dus volume. Maar wist je dat dit proces al begint zo rond je 25e jaar?

Zodra we halverwege de 20 jaar zijn begint ons collageen af te nemen en beginnen de eerste tekenen van veroudering op je gezicht, hals en handen al te verschijnen.

Geen nood, Skinboosters zijn hiervoor de meest natuurlijke en krachtige oplossingen!

Als je jouw stevige, egale en stralende huid wilt houden, kan je hier het beste vroeg mee beginnen
 

Wat zijn skinboosters?
Skinboosters heb je met en zonder naald. Dus de injecteerbare behandelingen en skinboosters zonder naald. Beiden behandelen je huidlaag van binnen uit en hydrateren (vocht inbrengen) en stimuleren de collageenproductie. Ze vullen je lijntjes op, verzachten en verhelderen je huid. De glow is back!

Hoe werken behandelingen met skinboosters?
Skinbooster-behandelingen zijn heerlijk eenvoudig. Met behulp van een naaldje of dermicapen of een kwastje worden de stoffen ingebracht die direct hun werk doen. 

Ben jij een goede kandidaat voor deze behandelingen?
Iedereen is geschikt. Skinboosters zijn zowel krachtige behandelingen voor de behandeling van een droge en oudere huid maar ook voor de jongere huid die al lijntjes en rimpeltjes vertoond. Zorg dat je rimpels voorkomt blijf lekker jong! 
 

Zonder naald Skinbooster PRX-T33®


 

Geef je huid een intense boost zonder het gebruik van naalden!

Ziet je huid er dof, slap of vermoeid uit of toont het tekenen van huidveroudering?

Beauty By Dr. Don biedt meerdere methoden om je huid zo lang mogelijk jong, fris en zuiver te houden zoals een behandeling met de revolutionaire No Needle Skin Booster, met een zeer korte hersteltijd!

De behandeling kunnen wij op elk gewenst moment van het jaar uitvoeren, ook in de zomermaanden. Dit komt doordat de behandeling niet foto-sensibiliserend is. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en plooien.

Enkele voordelen van deze behandeling zijn: snel zichtbaar effect, geen agressieve werking op de huid, geschikt voor alle soorten huidtypen, geen hersteltijd en is een ideale basis in combinatie met overige behandelingen.

WAT IS DE PRX-T33® - Skinbooster zonder naalden


Het is een huidverjonger en bio-stimulator die uniek is. Het is een zachte gel die, op je huid aangebracht wordt met een specifieke techniek en zorgt voor een onmiddellijke huidverbetering en diepe hydratatie. Het valt in dezelfde categorie als een medische peeling en je profiteert van dezelfde resultaten, maar …… zonder vervelling en downtime. Meteen mooi!

Door de unieke samenstelling van PRX-T33® dringt de oplossing zeer snel, bijna onmiddellijk door de bovenste huidlaag, activeert het alle processen van huid regeneratie / -vernieuwing, maar beschadigt de opperhuid helemaal niet.

WAT MAAKT PRX-T33® UNIEK?

 • Geen naalden
 • Pijnloos
 • Geen peeling
 • Eenvoudige nazorg
 • Je sociale leven wordt niet beïnvloed
 • Het is niet fotosensibiliserend en kan ook tijdens de zomermaanden worden gebruikt
 • Biedt direct voelbare versteviging

 
HOE WERKT HET?
Bekijk de PRX-T33®-video hieronder
 

 

Skinbooster met naald - Profhilo®

 
Een niet-invasieve behandeling genaamd Profhilo® die de schoonheidswereld stormenderhand verovert.

Je hebt ongetwijfeld al eerder gehoord over de voordelen van hyaluronzuur (HA). Beroemd om zijn krachtige anti-aging en hydraterende eigenschappen, is het een "must-have" ingrediënt geworden in veel van de beste moderne huidverzorgingsproducten.

Wat is Profhilo®?
Profhilo® is een andere klasse dan een crème met hyaluron. Het is een injecteerbaar product, dus het kan HA direct in de huid afgeven. In tegenstelling tot andere injectables is het echter de eerste behandeling die alleen 100% zuiver hyaluronzuur (HA) bevat zonder het gebruik van chemische verknopingsmiddelen (BDDE). Dit betekent dat het je huid van binnenuit hydrateert en een ongeëvenaard niveau van huidversteviging en hydratatie creëert.
 
Je lichaam doet het helemaal zelf!
Profhilo verstevigt je huid dus op een natuurlijke manier. Profhilo herstelt hiermee je eigen hyaluronzuur-niveau, dat vanaf je 25e verloren is gegaan. Eigenlijk herstelt je lichaam zichzelf en niet door een chemisch stofje.Profhilo® is een gepatenteerde technologie die wij je graag willen aanbieden.
Profhilo® heeft zelfs de meest innovatieve nieuwe behandeling gewonnen bij de Aesthetic Awards 2016 (die het industriële equivalent is van De Oscars)!
 
Wat is hyaluronzuur nu precies en waarom heeft je huid het zo nodig?
Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende, gelachtige stof in onze huid die werkt als een spons. Het houdt vocht vast en zorgt ervoor dat onze huid er vol, glad en gehydrateerd uitziet. Helaas neemt de aanmaak van dit geweldige stofje af als we ouder worden. Gevolg? Een zichtbaar verlies van stevigheid, buigzaamheid en soepelheid van de huid.

Het is dus geen verrassing dat de cosmetische industrie manieren zoekt om de huid aan te vullen en te herstellen door hyaluronzuur toe te voegen aan crèmes, serums en behandelingen.
 
De behandeling met Profhilo heeft veel voordelen:

 • Het stimuleert de huid om jeugd versterkend collageen en elastine te produceren.
 • Het verbetert de reproductie van stamcellen.
 • Lijnen en rimpels lijken minder opvallend.
 • Het kan de verschijning van verslapping (door losheid en uitzakking) van de huid omkeren, wat meestal gebeurt als we ouder worden.
 • De huid ziet er gezonder en levendiger uit.

Profhilo® is zeer veelzijdig en kan bijna overal op het lichaam worden gebruikt. Het kunnen gebieden zijn waar je het verloren volume wilt terugbrengen of als je het crêpepapier-achtige uiterlijk van je huid wilt verminderen. 

Welke gebieden kan je laten behandelen?

Je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen, handen en de liplijn. Dr. Don gebruikt het speciaal 5-punts patroon over je hele gezicht om een mooi facelift-effect te bereiken.
 
Resultaten
De resultaten verschijnen meestal na ongeveer 2-4 weken en nemen na verloop van tijd toe door de vorming van nieuw collageen en elastine. De effecten zijn langdurig. De feedback van onze patiënten tot nu toe was fantastisch.

De behandeling kost je niet veel tijd en het naaldje die we gebruiken is erg fijn, dus de meeste patiënten voelen geen ongemak. Een andere bonus is dat er achteraf geen downtime is. Dit betekent dat je prima je dagelijkse dingetjes kan doen zodra je klaar bent met de behandeling.

De behandeling is voor iedereen geschikt omdat er gebruik wordt gemaakt van een stof die van nature in je huid voorkomt.

Nog meer weten? Kijk nog even naar de Engelse versie van de behandeling met Profhilo.

Klik hier voor onze prijzen voor een No Needle Skinbooster.

En klik hier voor onze prijzen voor de Profhilo.

Wil je meer informatie?
Neem dan even contact op, wij zijn telefonisch bereikbaar.
Ook kun je chatten met iemand van ons team
via de chatfunctie op onze website.
✆ Hengelo 0743030250
✆ Enschede 0532062001
✆ Amsterdam 0208950455
✉ beauty@cliniquedokterdon.nl
✉ info@cliniquedokterdon.nl

Print
Please login or register to post comments.